top of page
Retourneren

Verzenden

Wij verzenden standaard met Post NL of DPD. Bij bestellingen van een groot formaat kan MijnStijlCreaties er voor kiezen een ander transportbedrijf in te schakelen.

Levertijden

Voor levering kun je van ca. 2 tot 4 werkdagen uitgaan. Na verzending van je bestelling ontvang je de tracking gegevens. Let op, de levertijden zijn altijd indicatief. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Landen

Op dit moment leveren wij alleen in Nederland en België.

Standaard verzendkosten voor bestellingen in Nederland bedraagt € 3,95 voor levering aan huis.

Standaard verzendkosten voor bestellingen in België bedraagt € 6,95 voor levering aan huis.

Wilt u uw zending verzekeren of in de avond laten afleveren dan worden extra kosten gerekend. De kosten worden vermeld op de betaalpagina, nadat voor deze optie is gekozen. U kunt er ook voor kiezen uw pakket bij een servicepunt af te laten leveren. De exacte verzendkosten zijn altijd bij het desbetreffende artikel te vinden en in uw winkelmandje.

Wij bieden gratis verzending aan bij bestellingen boven €65,-.

Feestdagen en acties

Let op dat rondom de feestdagen en specifieke acties (zoals bijvoorbeeld Black Friday, Koningsdag etc.) de levertijd wat langer kan zijn. Vooral de post bezorgbedrijven hebben in die drukke periodes wat langer nodig om alle bestellingen te verwerken. Hou alsjeblieft altijd goed je tracking gegevens in de gaten.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, is het belangrijk om de producten op dezelfde wijze in te pakken als ontvangen, omdat dit ervoor zorgt dat ze niet verschuiven of beschadigen tijdens het transport. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Voor je je bestelling retourneert, dien je even een mail te sturen naar info@pasetto.nl met daarin je bestelnummer en de eventuele reden dat je wilt retourneren. Vervolgens ontvang je van ons retourinstructies. 

Retourkosten

De retourverzendkosten zijn voor eigen rekening. Het retourproces kan tot 14 dagen duren vanaf het moment dat je het retourpakket overhandigt aan het transportbedrijf. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Als je vragen hebt, kun je te allen tijde contact opnemen via email info@pasetto.nl

Maatwerk leveringen

Op maat gemaakte producten, namelijk onze schilderijen en moodboards op aanvraag, worden op maat volgens de door jouw ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op deze producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@pasetto.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen, mits dit nog mogelijk is.

bottom of page