top of page
Zoeken

I love wallpapers

Bijgewerkt op: 28 dec. 2022

Behang, I love it. In alle soorten en maten. Witte muren in huis? Niet bij mij. Als ik thuis rond loop wil ik in iedere ruimte verrast worden door een andere sfeer, kleur of beleving. Behang werkt hier perfect bij. Behang, oubollig? No way! Tegenwoordig kun je echt een statement maken met een behang in je woonkamer, keuken of slaapkamer. Mijn liefde voor behang deel ik graag met jullie. Regelmatig zal ik een post wijden aan deze fetisj :-)


HOE STYLE JE EEN DONKER INTERIEUR?

#styleitdark is op dit moment een trending hashtag onder onze home-influencers, en we zijn er voor! We zijn dol op donker, dramatisch en eclectisch interieurontwerp, maar durf je de sprong te wagen als het gaat om je interieur? Wij zijn er om je te helpen in 'style it dark' in stijl.


Metalen elementen

Voeg een glamoureuze rand toe aan je gedurfde interieur met metallic. Metallic reliëf behangdesigns zijn een geweldige manier om een ander element van diepte in je ruimte op te nemen en tegelijkertijd karakter toe te voegen. Glanzende metalen ontwerpen reflecteren vanuit het licht om de illusie van meer ruimte te creëren; ideaal voor diegenen die een kleinere kamer inrichten. Of het nu gaat om een industrieel rustiek ontwerp of een glanzend, weelderig bladbehang, metallic behangdesigns zijn er om een luxe gevoel aan je huis toe te voegen.


Verlichting

Bij het werken met donkere interieurs is het belangrijk om rekening te houden met de grootte en verlichting van de gekozen kamer. Als je kamer open is of grote erkers heeft, kunnen donkere muren en meubels helpen om een meer huiselijke sfeer binnenin te creëren. Als je kamer aan de kleinere kant is, zonder natuurlijk licht, wordt lichtontwerp een essentieel onderdeel bij het creëren van je look. Neem spots, wandlampen en staande lampen op om delen van de kamer die je het meest wilt laten zien echt te accentueren, terwijl je ook overal een ruimtelijker gevoel kunt geven.


Houtaccenten

Voeg warmte toe aan een donker interieur met aardetinten en organische texturen. Houten meubels en vloeren kunnen een geweldig startpunt zijn bij het creëren van een warmere en gezelligere sfeer in het donkere interieur. Houten meubels en vloeren zijn ongetwijfeld duurzaam en elegant, en een geweldige aanvulling tegen donker behang.


Kleur knalt

Donkere interieurs betekenen niet dat elk stukje meubilair of accessoire zwart of houtskool moet zijn. Contrasteer je donkere accentmuur met een gedurfde verftint of voeg styling van je favoriete kleur toe om helderheid en levendigheid in je kamer te brengen. Denk aan weelderig blauw, groen, geel en oranje om een hoger gevoel aan je look te geven. Donkere tinten maken een dramatische impact, maar je kunt een gedurfder statement creëren door wat kleur op te nemen, of dat nu door kleinere zachte accessoires of grote meubels is.


Het gebruik van de kleur zwart of houtskool voegt een brandpunt toe dat rust geeft en voegt een verfijnde uitstraling toe aan de gekozen kamer. Het maakt niet uit of het een slaapkamer, woonkamer of keuken is, zwarte accessoires, verlichtingsarmaturen, behang, verf en gedurfde meubels zullen helpen om in het oog te springen en je huis te verscherpen.


Ga aan de slag en laat je inspireren door de volgende collecties:


Collectie van Elitis

Collectie van LUVIENTO

Collectie van Graham & Brown

Collectie van Arte

Collectie van BN Walls


Een interessante site waar je een overzicht vindt van diverse behangmerken is behangfabriek.com


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page