top of page

Moodboard Bohemian

Laat je inspireren door de trendy interieurstijl Bohemian. In onze shop vind je alle producten die ik voor jou persoonlijk geselecteerd heb bij deze stijl.

HOE STYLE JE BOHEMIAN?
Er zijn een aantal manieren waarop je deze eclectische look kunt benaderen: Je kunt ALL IN gaan, door elk patroon, kleur en textuur die je maar kunt bedenken te mengen. Geen houden meer aan. Je kunt subtieler zijn door gewoon een paar eclectische accenten aan je kamer toe te voegen - zie het meer als een knipoog naar de bohemian stijl in plaats van de volledige maaltijddeal.

Met de juiste aandacht voor details en de kleuren die je kiest, kan Bohemian er super chic uitzien. Vaak zijn kamers met een rustig of neutraal basispalet met een paar wilde patronen absoluut prachtig en zien ze er ongelooflijk chic uit! Welke route je ook kiest, bohemian interieurs zijn perfect om dat gezellige en uitnodigende gevoel te bereiken. Als je kijkt naar onderstaande bohemian interieur inspiratiefoto's, is het enige element dat ze allemaal gemeen hebben dat ze er allemaal uitnodigend uitzien.

Wat is Bohemian vooral niet:
steriel - perfectie - interieur klopt helemaal - minimalistisch - geen kleur

Wat is Bohemian vooral wel:
relaxed - warm - comfortabel - eclectisch - levendig - kleurrijk

Ook zo verliefd op Bohemian? Lees mijn blog over hoe je je huis kunt stylen met Bohemian accessoires.

bottom of page