top of page
IMG_1924.JPG
portret 2.jpg
Claudia

Eigenaar/ Interieurstylist

Ciao! ik ben Claudia, interieurstylist en eigenaar van MijnStijl Creaties. Ik heb een grote passie voor interieur & styling. Mijn oog voor details, perfectionisme en conceptueel denkvermogen zijn de ideale mix voor de realisatie van jouw droominterieur.

and-2643_JPG_edited_edited.jpg
Mario

Kunstenaar/ Grafisch ontwerper

Ciao, ik ben Mario, kunstenaar en grafisch ontwerper bij MijnStijl Creaties.

Mijn passie voor kunst en jarenlange ervaring met vormgeven en schilderen zorgen voor prachtige persoonlijke creaties die jouw woning helemaal af maken.

Pasfoto Mark_edited.jpg
Mark

E-commerce & operationele zaken

Hallo, ik ben Mark en vooral op de achtergrond operationeel actief. Mijn passie voor het ondernemerschap en jarenlange ervaring daarin, hebben voor een vliegende start van de webshop gezorgd. Daarnaast ben ik dagelijks bezig om alles in goede banen te leiden.

MijnStijl Creaties
by Pasetto

Familie vol creativiteit

MijnStijl Creaties is een adviesbureau en webshop op het gebied van woninginrichting en styling. Een familiebedrijf met Italiaanse roots, dat haar creatieve skills, oog voor details en een passie voor alles wat mooi is, goed weet te combineren. 

 

Over ons

Claudia, 18 jaar reclamebureau-ervaring (branding, strategie, marketing & communicatie), Mario, 15 jaar vrij kunstenaar en grafisch ontwerper en Mark, 15 jaar ondernemerschap in zijn rugzak, zagen de ideale match om MijnStijl Creaties in 2022 te starten.

 

In onze voorstellen streven we naar de perfecte balans tussen schoonheid, sfeer, authenticiteit en eenvoud. Ons doel is niet om alleen een mooi moodboard te maken, maar om een woonomgeving te creëren die bij iemand past. Wat echt het thuisgevoel geeft.

bottom of page