top of page
IMG_1800_edited.jpg
Projecten

Na jarenlange passie voor woninginterieur & styling ben ik trots om met MijnStijl Creaties onze projecten hier te delen. Bekijk hier het laatste nieuws en updates van onze gerealiseerde en komende projecten.

Nieuwbouwwoning |
Concept: Het melkmeisje

februari 2019

Opdracht | Een nieuwbouwwoning vullen met sfeer, warmte, authenticiteit geven, kleuren van vroeger hanteren, rijke materialen gebruiken, zachte stoffen, goud, brons, oudgroen, hout, staal.


Inspiratie | Het melkmeisje, Johannes Vermeer, ca. 1660

Geheel verdiept in haar werk schenkt een dienstmeisje melk in. Behalve de witte melkstraal lijkt niets te bewegen. Die alledaagse handeling balde Vermeer samen tot een indrukwekkend schilderij – als een beeld staat de figuur vrij in de lichte ruimte. Vermeer had oog voor hoe het licht in honderden kleurige puntjes over de voorwerpen speelt.


Geïnspireerd door het rijke verleden, passend bij het moderne heden. De kleuren uit het schilderij zijn door het hele huis gebruikt zodat het 1 geheel is gebleven. Terugkomend in muren, materialen, stoffen, accessoires. Het melkmeisje hangt als eyecatcher levensgroot als naadloos behang aan de keukenmuur. 

Nieuwbouwwoning |
Van tekening naar vloerafwerking

juni 2019

Na het uitdenken van de moodboards en het uitzoeken van de tegels, keuken en sanitair, konden de vakspecialisten aan de slag met de vloeren.

Er is gekozen voor 2 verschillende keramische tegels op de begane grond die mooi bij elkaar passen qua kleurtoon en warmte. Een lichtgrijze vintage tegel in de keuken en een oud eiken tegel in de woonkamer, hal en wc. Aangezien de hele woning voorzien is van vloerverwarming is een keramische tegel een perfecte keuze. Keramische tegels geleiden de warmte optimaal.

Nieuwbouwwoning |
De woonkeuken

juli 2019

Na een bezoek aan de keukenleverancier, het realiseren van de vloeren en het afwerken van de muren, kon de keuken geplaatst worden.


Er is gekozen voor oud eiken MDF frontjes in combinatie met een hoogglans composiet wit werkblad. Witte apparaten, een witte afzuigkap, een extra grote wasbak voorzien van Quooker, en extra opbergruimte. Aangezien de aanbouw schuin loopt is het een maatwerk keuken. De finishing touch waren de ronde witte strakke tafel (keramisch blad) met fluwelen stoelen, de groen/grijze gordijnen, de geometrische lamp en bijpassende accessoires.

Nieuwbouwwoning |
De woonkamer

juli 2019

Er was een grote wens, een open haard. Een duurzame woning, dus dat kon alleen op optimyst (waterdamp). Uiteindelijk gevonden als onderdeel van een prachtig wandmeubel. Om geen saaie muur te creëren is er gelijk een opvallend behang uitgezocht wat qua kleuren perfect paste bij het Melkmeisje. Er is gekozen om de eetkamer voorin bij de erker te maken en het zitgedeelte aan de tuinkant, zodat er oogcontact is met de keuken. De bank moest comfortabel zijn en niet te groot. Twee extra muurtjes zijn er geplaatst om later een en-suite van stalen schuifdeuren te kunnen plaatsen, zodat je een voor- en achterkamer kan maken. Ideaal met kinderen. Voor op de muur is er gekozen voor een stijlvol, mysterieus  behang van BN Walls.

Nieuwbouwwoning |
De badkamer

juni 2019

Na het uitzoeken van de tegels en sanitair konden de vakspecialisten aan de slag met de badkamer.

Er is gekozen voor 2 verschillende  tegels die mooi bij elkaar passen qua kleurtoon en warmte. Een houtlook tegel en een bijpassende licht beige tegel. Er is gekozen voor grote tegels, waardoor de badkamer optisch groter lijkt. Ondanks de beperkte ruimte is het toch mogelijk gemaakt om een bad te plaatsen en een ruime douche. Een 1.20 meter badmeubel, wit hoogglans, met daarboven een praktische spiegelkast zorgen voor voldoende opbergruimte. Zwarte kranen en douchegarnituur maken de badkamer af. 

Kinderkamer |
Concept: retro vintage

januari 2018

Opdracht | Van een grote kinderkamer een intieme en vrolijke kamer maken, waarbij verschillende intieme hoeken ontstaan. Retro en vintage invloeden gebruiken. 

 

Geïnspireerd door het retro kinderbehang van het merk Studio Ditte – Wilde Dieren Behang, ben ik aan de slag gegaan. De kleuren uit het behang komen terug in de accessoires en meubels. De andere muren uit de kamer hebben pastelkleuren gekregen. 

bottom of page