top of page

Moodboard Modern Society

Laat je inspireren door een interieurstijl die helemaal past bij ons huidige tijdsbeeld, Modern Society.

Ons eigen label 'MarioPasetto' past helemaal bij deze stijl. Laat je inspireren door de schilderijen en producten in de shop van dit label of vraag een offerte aan voor een schilderij in opdracht. Deze worden persoonlijk geschilderd en ondertekend door de artiest Mario Pasetto.

Artiest MarioPasetto: veelzijdig kunstenaar met Italiaans-Nederlandse roots.

Mario Raffael Enrico Pasetto (1975) voelt al sinds zijn kinderjaren een diepgewortelde creativiteit. Zijn liefde voor thema’s als natuur en vrijheid vonden hun weg in zijn vele tekeningen. Mario volgde zijn gevoel en liet zijn talent verder tot ontwikkeling komen aan de Kunstacademie St. Joost te Breda. Direct na het behalen van zijn Bachelor of Design ging hij aan de slag als professioneel kunstenaar en ontwerper.

Zijn kunstwerken kenmerken zich veelal door zijn grafische achtergrond. Zowel vlakverdeling, patroonvorming en herhaling als contrastrijk en helder kleurgebruik voeren hier de boventoon.

Mario deinst niet terug voor megaprojecten in opdracht, maar maakt met evenveel plezier kleiner werk vanuit zijn eigen passie om te creëren. Zijn werk blinkt uit in originaliteit en heeft tegelijkertijd een tijdloze uitstraling. Heldere kleuren, krachtige lijnen en een vormentaal gekenmerkt door eenvoud: daar draait het om in het werk van Mario Pasetto. Sommige werken geven de natuurlijke omgeving weer, andere juist de dynamiek van grote steden en industrielandschappen, gevangen in een fascinerend lichtschouwspel.

Mario Pasetto verkoopt zijn doeken wereldwijd. Hij signeert en dateert zijn werk altijd op de achterkant voordat hij het met zorg verpakt en verstuurt. Werken die Mario nu te koop via onze shop aanbiedt, vindt u hier. Werk in opdracht verkoopt Mario tegen galeriewaarde.

De meest verkochte formaten zijn: 80 x 120 x 2,5 cm / 80 x 60 x 2,5 cm / 50 x 50 x 2,5 cm

bottom of page